test


Pascal & Caroline heten u van harte welkom in De Pastorie!

Chef Pascal aan het fornuis en zijn vrouw Caroline als uw gastvrouw in het restaurant.
Hier kunt u genieten van pure kwaliteit gebracht door de eigenaars zelf.
Een weloverwogen keuze om u zonder compromissen aan te bieden wat wij zelf het meest waarderen.

Pascal heeft een echte passie voor het bereiden van kwaliteitsproducten. Voorheen werkte hij meer dan 15 jaar in de horeca. Na 10 jaar een ander bedrijf geleid te hebben,
laaide zijn passie weer op en besloot hij deze niet langer te verloochenen.
Caroline werkte gedurende 16 jaar voornamelijk in de voedingssector, telkens in commerciële functies.
Sinds 2005 werd ze door bedrijven ingehuurd als commercieel consultant en crisismanager.

"In het najaar van 2010 besloten we 'De Pastorie' te runnen, een perfecte invulling van onze droom op een prachtige locatie."

In "De Pastorie" verwennen wij u graag met kwalitatief hoogwaardige producten. Pure passie!

Pascal werkt met de klassieke Franse keuken als basis, waar hij altijd zijn eigenzinnige "twist" aan geeft. Hij heeft een enorme passie voor gerechten met verse vis uit de Noordzee,
ook en vooral voor de minder bekende soorten.
"We hebben zoveel goede dingen dicht bij ons, waarom zouden we zo ver gaan zoeken?"
Wij werken met regionale en seizoensgebonden producten.

Om deze visie niet in het gedrang te brengen, is het aanbod van onze gerechten beperkt. Steeds met het grootste respect voor de puurheid, versheid en eigenheid van het product.
Ook voor onze dranken kiezen we enkel voor kwaliteit, degelijke merken en weloverwogen keuzes zoals Europese wijnen en streekbieren, veel goeds zo dichtbij!

Wij laten u altijd in alle rust genieten. In onze restaurantzaal met de originele muurschilderingen zijn er tafels voor max. 4 personen. Van 5 tot max. 8 personen kunt u plaatsnemen aan de tafel van de Chef.
U wordt bediend in onze prachtige tuin als de weergoden u goed gezind zijn.

Wij hebben gekozen voor een interieur dat past bij de grandeur van het pand, een interieur dat teruggaat tot 1765, de periode waarin dit monumentale huis is gebouwd.
Sfeer en gezelligheid staan bij ons centraal!

Onze waarden en kwaliteit werden ook erkend door de "33 meesterkoks van België". Pascal werd in de orde gehuldigd als
"Masterchef van België" sinds het gala op 4 december 2017.

Pascal is sinds 2015 lid van de NorthSeaChefs, uw garantie voor verse vis uit de Noordzee! Geen gekweekte vis in
De keuken van De Pastorie, alleen het beste is goed genoeg!

Wij geven u graag mee wat wij zelf waarderen, in alle facetten van onze bedrijfsvoering.
Wij bieden u een ongedwongen, familiaire sfeer in een uniek kader en wensen u een zeer aangenaam moment!

Wij hopen u snel te zien!

Pascal & Caroline